1 ene 2009

Sobre el Necronomicon


Una de les majors obsessions de qualsevol investigador és trobar el Necronimicon o Al-Azif de l'àrab foll Abdul-Alhazred. D'aquest llibre no fa gaires anys es deia que hi havia un còpia a la biblioteca de la Universitat de Cervera i una altra a la de Boston, però l'únic que es podia trobar era la fitxa que algun graciòs havia col·locat per fer la broma. Realment, un llibre que et pot tornar boig tant sols per llegir-lo no és lectura recomenada per a la humanitat. i si, a més, t'explica la manera d'obrir portals interdimensionals per accedir a una sèrie de deus primigenis adormits que poden fer arribar la fi del món... bé, jo seria dels primers a intentar arrebatar-lo de mans inapropiades.


Però abans no ens arribi el moment d'adorar gegantins éssers que volen la destrucció de la humanitat per quedar-se per a ells el nostre planeta, us recomano que feu una lectura al següent enllaç:




En aquí trobareu un bon article sobre el llibre de marres que trobo prou interessant i documentat. Espero que us agradi!

No hay comentarios: