20 ago 2009

Iah Iah, Shubnigurath! 119 anys del naixement de Lovecraft



Un dia com avuí, 20 d'agost, de 1890 va nèixer H.P.Lovecraft a Providence. De llavors ençà han pasat molt anys, però el seu esperit continua vigent. I no nomès això, també els seus relats tenen la força del primer dia. La seva imaginació ens ha portat per veritables camins estranys i desconeguts, i no nomes a noslatres; també va influïr en altres escriptors que van continuar la seva obra, ja sigui de forma clàssica o pulp.

Servidor el va descobrir tard, però des d'aquell primer dia es va enamorar d'aquest món obscur, desconegut i horrible assetjat per entitats còsmiques que no tenen cap tipus de mirament per nosaltres els humans, petites puçes insignificants.

Des del cinema, la literatura, els còmics o els jocs de rol, avuí tenim la sort de poder contar amb infinitat d'informació d'aques mestre del horror i, des d'aqui, us remeto un altre vegada a una magnífica pàgina web (http://www.hplovecraft.es/biografia.aspx) per a tots aquells que vulgueu saber més. Recordeu que el veritable poder està en el coneixement, encara que de vegades saber més del compte ens pot portar a la bogeria...


Sigueu prudents.

No hay comentarios: